A2B Internet en Weserve nieuwe Sparql Dealers

Goed nieuws voor de zakelijke internetgebruiker. Sparql is voortaan ook verkrijgbaar via A2B Internet en Weserve. Beide bedrijven bieden diensten op het gebied van connectiviteit, datacenter, hosting en consultancy. Daarnaast kun je bij beide bedrijven terecht voor internet thuis of op kantoor.

A2B Internet

A2B Internet is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het leveren van Internetverbindingen, netwerkbeheer, netwerkdesign en verschillende datacenter diensten in de door hen ontsloten datacenters. Zij verplaatsen data van A naar B en zijn daar goed in.

Logo A2B Internet

Vanaf hun netwerklocaties levert A2B Internet diensten aan Internet Service Providers, Web, Cloud en Hosting bedrijven, grotere niet Internet gerelateerde ondernemingen en overheden. Vanuit de overtuiging dat een uitstekend netwerk alleen kan worden gebouwd met netwerkonderdelen van een uitstekende kwaliteit kiezen zij voor A-kwaliteit producten die zich hebben bewezen in de markt.

A2B Internet beheert haar eigen netwerk en is hierdoor in staat om verder te gaan en flexibeler te opereren dan andere netwerkpartijen. Hierdoor zijn zij in staat om te voorzien in alle behoeftes op het gebied van connectiviteit, of dit nu een verbinding is tussen verschillende kantoren of datacenters, een verbinding richting een lokaal datacenter of een aansluiting op het Internet.

Weserve

Weserve is sinds 2003 actief in de webhosting markt. Bij Weserve kun je terecht voor alles wat met hosting te maken heeft. Weserve beheerd haar eigen netwerk en hardware vanuit drie datacenters verdeeld over Nederland. Wij beschikken over eigen koppelingen met diverse grote glasvezel leveranciers. Ook beheerd Weserve zelf het Cogas FttO glasvezel netwerk in Twente.

Weserve Logo

Weserve beschikt over haar eigen NOC (Network Operation Center) welke gevestigd is in Hengelo. Vanuit hier worden al onze diensten gemonitord en beheerd. Bij een eventuele storing of uitval worden onze medewerkers direct op de hoogte gesteld middels een e-mail, telefoon of SMS notificatie.

Share this: