Second Screen

Overal in huis televisie kijken? Dat kan! Je bent niet langer gebonden aan de televisie om van jouw favoriete programma's te kunnen genieten. Kijk nu ook op de tablet of smartphone met de Sparql-app voor Android en iOS!  • Apple iPhone, iPod Touch en iPad
  • Android Smartphones en Tablets
  • Standaard 40 zenders

Second Screen op de bank

TV kijken op Smartphone en Tablet met Second Screen

Met Sparql heb je standaard de beschikking over Second Screen. De 40 meest gekeken zenders zijn beschikbaar voor alle abonnees met Sparql Basic. Wanneer je kiest voor het Light-pakket zijn enkel de zenders van de NPO en VRT op het Second Screen beschikbaar. Dit zijn de zenders Nederland 1, 2 en 3, aangevuld met Een, Canvas en Ketnet / Op12.

Sparql bevrijdt TV kijken van de huiskamer. Met de Sparql App kijk je gewoon TV waar jij wil. Op de bank, in de tuin, op de studeerkamer of in de badkamer: met Sparql kijk je eindeloos TV op elk apparaat.

Download de app:

Let op! De apps zijn alleen bedoeld voor abonnees van Sparql. Je moet je registreren met je abonneenummer en activatiecode dus houd deze gegevens bij de hand wanneer je de app voor de eerste keer start. De activatiecode is standaard de vier cijfers van je postcode.

Let op! omdat al onze apps zijn beveiligd tegen onrechtmatig gebruik is het niet mogelijk om deze te gebruiken op telefoons of tablets met een zogenaamde ‘jailbreak’ of ‘rootkit’. Ook kan het zijn dat bepaalde ‘custom roms’ niet werken. In dergelijke gevallen zal het beeld zwart blijven en is er geen video te zien.

Officieel ondersteunde apparaten:

Merk Type Besturingssysteem
Amazon Kindle Fire HD 4.0
Apple iPhone (alle types) vanaf iOS 6
Apple iPad (alle types) vanaf iOS 6
Apple iPod Touch (alle types) vanaf iOS 6
Asus Nexus-7 4.3
HTC One 4.3
Lenovo A850 4.2
LG Nexus 5 4.4
Nokia Nokia X 4.1
Samsung Galaxy S-IV 4.2
Samsung Galaxy S-II 4.1
Samsung Galaxy Y 2.3
Samsung Galaxy Note 10.1 4.0
Samsung Galaxy S5 4.4
Samsung Galaxy Tab 3 10″1 4.2
Samsung Galaxy Note 3 4.3
Samsung Galaxy Core Plus 4.2
Sony Xperia-Z 4.3
Sony Xperia Z2 tablet 4.4