HBO Nederland stopt per 1 januari

Vandaag heeft HBO Nederland aan ons laten weten dat zij zullen stoppen met uitzenden in Nederland. Vanaf 1 januari 2017 zal HBO niet meer verkrijgbaar zijn in heel Nederland. Wij zullen ons de komende weken buigen over de huidige pakketten en tarieven, maar duidelijk is dat de zenders van HBO zullen verdwijnen.

Omdat HBO Nederland in zijn geheel stopt met uitzenden, geldt de stop van deze zenders helaas voor alle providers. Wij vinden het jammer afscheid te moeten gaan nemen van HBO. Als onderdeel van ons basispakket was HBO altijd één van onze favoriete ‘premium’ zenders. We zullen de tal van series, zoals Game of Thrones, The Night Of, Ballers, Silicon Valley en True Detective zeker gaan missen.

Helaas is het nog niet duidelijk wat deze wijziging voor jou als klant inhoudt. De komende weken zullen wij ons buigen over de beslissing wat er gaat gebeuren met onze pakketten. Duidelijk is in ieder geval dat met name het Sparql Basic pakket zal moeten worden aangepast. Wij houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte.

HBO Nederland

Share this: