Film1 On Demand per direct beschikbaar

Klanten met het Film1 pakket kunnen per direct gebruik maken van Film1 On Demand. Op die manier mis je geen enkele film meer, en kijk je wanneer het jou uitkomt. Naast de vijf live zenders en de Film1 Go app op tablet en smartphone maakt On Demand jouw film-ervaring helemaal compleet.

Olympische Spelen vanaf 2018 bij Eurosport

Eurosport heeft haar zender omgedoopt tot ‘home of the Olympics’. Vanaf 2018 heeft Eurosport de exclusieve rechten om zowel de Olympische Spelen als de Olympische Winterspelen uit te zenden in een groot deel van Europa. De zender is hier erg trots op.

Serious Request en Top2000 op 30 – zender van de maand

Elk jaar zamelt 3FM tijdens december met ‘Serious Request’ geld in voor een goed doel. 3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking.

Nieuwe Sparql-abonnementen voor 2017

Vanaf 1 januari 2017 passen wij de prijzen van de Sparql pakketten aan. De afgelopen jaren is veel veranderd aan onze pakketten. Met de nieuwe prijzen voeren wij daarom correcties door. Ook spelen wij hiermee in op de toekomst. Het Light abonnement wordt flink uitgebreid.

FOXlife stopt per 1 januari in Nederland

Fox heeft laten weten dat haar zender FOXlife zal verdwijnen per 1 januari 2017. FOXlife werd tot nu toe uitgezonden in het Premium pakket op kanaal 55, maar zal na de jaarwisseling nergens meer in Nederland te zien zijn. Alle overige zenders van FOX blijven gewoon beschikbaar.

HBO Nederland stopt per 1 januari

Vandaag heeft HBO Nederland aan ons laten weten dat zij zullen stoppen met uitzenden in Nederland. Vanaf 1 januari 2017 zal HBO niet meer verkrijgbaar zijn in heel Nederland.

Toekomst Fox Sports bij Sparql onzeker

De oplettende voetballiefhebber heeft de afgelopen dagen in het nieuws kunnen lezen dat Fox Sports de voorwaarden voor doorgifte van hun zenderpakketten fors wil wijzigen. Ook Sparql is druk in onderhandeling met Fox Sports. Hieronder lees je wat er aan de hand is en wat de mogelijke gevolgen zijn.

A2B Internet en Weserve nieuwe Sparql Dealers

Goed nieuws voor de zakelijke internetgebruiker. Sparql is voortaan ook verkrijgbaar via A2B Internet en Weserve. Beide bedrijven bieden diensten op het gebied van connectiviteit, datacenter, hosting en consultancy. Daarnaast kun je bij beide bedrijven terecht voor internet thuis of op kantoor.

Videoland stopt met leveren via Sparql Box

Vanaf 1 juni 2016 wordt Videoland niet meer aangeboden via de interactieve TV ontvanger van Sparql. Het is vanaf dat moment niet meer mogelijk de app te gebruiken. Voor iedereen die een Videoland Unlimited abonnement gebruikte komt dit abonnement te vervallen.

13th Street en SyFy stoppen per 1 juli

Helaas moeten wij mededelen dat de zenders 13th Street en Syfy zullen verdwijnen per 1 juli. NBC Universal stopt op 1 juli met de distributie van de zenders 13TH Street en Syfy en daarom hebben wij niet langer de mogelijkheid deze zenders uit te zenden.