Serious Request en Top2000 gratis te zien in december

Elk jaar zamelt 3FM tijdens december met ‘Serious Request’ geld in voor een goed doel. Dit jaar haalt Serious Request geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Problemen met Teletekst zijn opgelost

De problemen die sommige klanten hebben ervaren met Teletekst zijn opgelost. Na de introductie van de Amino Sparql Box gaf een aantal klanten aan dat Teletekst niet functioneerde. Dit was een periode lang een mysterieus probleem voor ons, maar we hebben de oplossing gevonden.

Update van TV-platform (v4.5)

Op maandag 23 oktober voeren wij een update door aan onze televisiedienst. Daar merk je als klant weinig van, maar achter de schermen wordt er een boel verbeterd. Om gebruik te maken van de update moet nieuwe software worden geïnstalleerd op je Sparql Box en Android- en iOS-apparaten.

Een nieuwe Sparql Box met nieuwe mogelijkheden

Onlangs ontvingen klanten van Sparql via hun dealer een nieuwe Sparql Box. Vanaf 1 september is Sparql overgestapt op de gloednieuwe Sparql Box. De nieuwe ontvanger is van het type Amino Aria 6 en is een forse vooruitgang op zijn voorganger.

De nieuwe Sparql Box is beter voorbereid op de toekomst.

Nieuwe tarieven Ziggo Sport Totaal per 1 juni

Vanaf 1 juni verhogen wij de prijs van Ziggo Sport Totaal naar €15,50 per maand. Voor dit bedrag kijk je alle 6 de live zenders die Ziggo Sport te bieden heeft.
Tot nu toe betaalde je slechts €14,95 per maand voor een abonnement van Ziggo Sport Totaal.

Film1 On Demand per direct beschikbaar

Klanten met het Film1 pakket kunnen per direct gebruik maken van Film1 On Demand. Op die manier mis je geen enkele film meer, en kijk je wanneer het jou uitkomt. Naast de vijf live zenders en de Film1 Go app op tablet en smartphone maakt On Demand jouw film-ervaring helemaal compleet.

Olympische Spelen vanaf 2018 bij Eurosport

Eurosport heeft haar zender omgedoopt tot ‘home of the Olympics’. Vanaf 2018 heeft Eurosport de exclusieve rechten om zowel de Olympische Spelen als de Olympische Winterspelen uit te zenden in een groot deel van Europa. De zender is hier erg trots op.

Serious Request en Top2000 op 30 – zender van de maand

Elk jaar zamelt 3FM tijdens december met ‘Serious Request’ geld in voor een goed doel. 3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking.

Nieuwe Sparql-abonnementen voor 2017

Vanaf 1 januari 2017 passen wij de prijzen van de Sparql pakketten aan. De afgelopen jaren is veel veranderd aan onze pakketten. Met de nieuwe prijzen voeren wij daarom correcties door. Ook spelen wij hiermee in op de toekomst. Het Light abonnement wordt flink uitgebreid.

FOXlife stopt per 1 januari in Nederland

Fox heeft laten weten dat haar zender FOXlife zal verdwijnen per 1 januari 2017. FOXlife werd tot nu toe uitgezonden in het Premium pakket op kanaal 55, maar zal na de jaarwisseling nergens meer in Nederland te zien zijn. Alle overige zenders van FOX blijven gewoon beschikbaar.