Videoland stopt met leveren via Sparql Box

Vanaf 1 juni 2016 wordt Videoland niet meer aangeboden via de interactieve TV ontvanger van Sparql. Het is vanaf dat moment niet meer mogelijk de app te gebruiken. Voor iedereen die een Videoland Unlimited abonnement gebruikte komt dit abonnement te vervallen.

De Videoland app en bijbehorende accounts worden per 1 juni a.s. beƫindigd. Al langer was er een verschil tussen accounts die via de Videoland app op onze Sparql Box waren afgesloten, en accounts die werkten via Videoland.com. Films die werden gehuurd of bekeken via de Sparql Box waren niet beschikbaar via Videoland.com, en ook in de eigen app van Videoland was het abonnement dat was afgesloten via de Sparql Box niet beschikbaar.

Om deze onoverzichtelijke situatie op te lossen heeft Videoland besloten zich voortaan volledig te richten op haar website Videoland.com en de bijbehorende applicaties voor smartphones en tablets. Daarom komen de Videoland apps bij verschillende televisie-aanbieders, waaronder Sparql, te vervallen.

Wie reeds een abonnement had op Videoland Unlimited, of gewend was films te huren via de Sparql Box, heeft inmiddels een tijdelijk gratis abonnement op Videoland Unlimited ontvangen per email. Door op dit aanbod in te gaan stap je over op Videoland via de website en de verschillende apps voor smartphone en tablet. Wie een Smart TV heeft of bijvoorbeeld gebruik maakt van een Chromecast, kan op die manier gebruik blijven maken van Videoland in de huiskamer.

Share this: