Olympische Spelen vanaf 2018 bij Eurosport

Eurosport heeft haar zender omgedoopt tot ‘home of the Olympics’. Vanaf 2018 heeft Eurosport de exclusieve rechten om zowel de Olympische Spelen als de Olympische Winterspelen uit te zenden in een groot deel van Europa. De zender is hier erg trots op.

Om haar trots kracht bij te zetten heeft Eurosport een nieuw logo gepresenteerd. In het nieuwe logo zijn twee iconen verenigd – Eurosport en de Olympische ringen, welbekend van de Olympische Spelen. Ook is er een erepodium in te zien, dat symbool staat voor de uitstekende sportprestaties en voor het doel waar sporters overal ter wereld van dromen.

Eurosport – Home of the Olympics – Combo (90") from Eurosport Benelux on Vimeo.

Het logo werd voor het eerst op 1 januari live op televisie tijdens de uitzending van ‘Millions of Journeys, One Destination’ onthuld. Millions of Journeys, One Destination laat de weg zien die twee sporters hebben afgelegd van hun jeugd tot aan hun belangrijke wedstrijden. Het maakt duidelijk hoeveel toewijding er nodig is en hoeveel tegenslagen er moeten worden overwonnen om te kunnen winnen en een Olympiër te worden.

Eurosport is vanzelfsprekend te zien bij Sparql op kanaal 640 en 641.

Olympische Spelen bij Eurosport

Share this: