WebTV

Kijk TV op je laptop, PC of Mac • TV kijken in je browser
 • Inclusief alle functies van het grote scherm

Met WebTV kijk je televisie op je laptop, PC of Mac. En dat gewoon in je browser. Navigeer eenvoudig naar livetv.sparql.nl en geniet van alle functies die Sparql te bieden heeft. Je kijkt TV via Chrome, Edge, Safari of Firefox.

Televisie kijken op laptop, PC of Mac doe je gewoon vanuit je browser. Het is wel belangrijk te zorgen dat je de laatste versie van Chrome, Edge, Firefox of Safari hebt. Op verouderde browsers werkt TV kijken niet.

 

Net als met je smartphone of tablet moet je eerst de browser koppelen aan de Sparql Box.

 1. Kies een willekeurig programma of zender
 2. De site vraagt om een viercijferige code
 3. Ga op de TV naar:
  • Menu
  • Instellingen
  • Mobiele diensten
  • Genereer een koppelcode
 4. Vul de code in.

Begin Gemist, Opnemen, Films en Series

Net als op het grote scherm mis je met Live TV vanuit je browser niks meer dankzij Begin Gemist. Bovendien kun je opnames inplannen en terugkijken. Als kers op de taart kijk je met het Film1-pakket nu ook films en series op je oude vertrouwde computer of laptop.

We hopen dat je veel plezier zult beleven aan deze nieuwe mogelijkheden. De komende weken hebben we nog het een en ander voor je in petto, dus hou je mail in de gaten. Voor nu alvast een bijzonder goed weekend, en bedankt voor je vertrouwen in onze provider.

TV kijken op smartphone of tablet

Kijk je liever TV op je Android– of iOS-apparaat? Dan raden we je aan om de splinternieuwe Sparql App te gebruiken. TV kijken via de browser is alleen bedoeld voor computers en laptops.