Weserve stopt als Sparql dealer

Weserve LogoWeserve stopt per 1 april 2018 met het dealen van Sparql abonnementen. De provider heeft haar dealer-overeenkomst opgezegd. Klanten van een abonnement op Sparql kunnen kiezen hun abonnement voort te zetten via een andere dealer, of hun abonnement bij Sparql op te zeggen.

Zakelijke internetgebruikers konden sinds juni 2016 kiezen klant te worden van Sparql via de dealer Weserve. Begin dit jaar heeft Weserve ervoor gekozen te stoppen met het dealen van Sparql abonnementen. Dat betekent dat Weserve niet langer abonnementen op Sparql zal verkopen. Zakelijke klanten kunnen wel kiezen voor een abonnement bij een andere dealer.

Sparql dealers

Internetproviders die dealer worden kunnen namens Sparql abonnee’s aanbrengen. Je wordt dan als gebruiker klant van Sparql met behulp van je internetprovider. Met Sparql mis je geen enkel programma dankzij Begin Gemist, kijkt onbeperkt 7 dagen terug op populaire zenders met ReplayTV en kijkt voortaan echt op elk apparaat met Second Screen en WebTV.

Klanten van Sparql die kiezen voor één van onze dealers en krijgen automatisch beschikking over deze nieuwe mogelijkheden en een gloednieuwe Sparql Box.

Share this: